Novinky

Utěrky Rocol SCRUBS

Dobrý den,

rádi bychom Vám představili univerzální čistící ubrousky SCRUBS, které jsou díky svému schválení NSF C1 vhodné k použití také do potravinářských provozů.

Velmi silné čistící utěrky se schválením použití v potravinářství NSF C1. Tyto ubrousky mohou být použity všude tam, kde není dostupná voda, mýdlo nebo je potřeba okamžitě něco vyčistit. Odstraňuje špínu, olej, mastnotu atd. a jsou vhodné na ruce, nástroje a další povrchy. SCRUBS jsou také dermatologicky testovány a obsahují
kondicionér, aby ruce byly čisté ale ne suché a podrážděné. Dodává se v odolném kyblíku se zaklapávací rukojetí, aby utěrky nevyschly a lze je snadno přepravovat po továrně.

Zakoupit je můžete zde: https://www.znackovamaziva.cz/odmastovaci-prostredky/scrubs/

 

ROCOL QUICK & CLEAN

Dobrý den,

Rádi bychom Vás informovali o novém produktu ROCOL® QUICK & CLEAN. Tyto ubrousky jsou ideální všude tam, kde je špatná dostupnost ke klasickým desinfekcím a mýdlům. Produkt obsahuje alkohol, takže dezinfikuje veškeré neporézní povrchy. je ideální jak na čištění rukou tak také na plasty, kovy, vinyl, nářadí, klávesnice, kliky a mnoho dalších aplikací.

Produkt můžete nakoupit zde: https://www.znackovamaziva.cz/odmastovaci-prostredky/rocol-quick-clean/

 

 PMB103 Quick & Clean Launch